R&B Weekend

R&B WeekEnd på Ullvaren Kafe


20.-- 21. mars 2020 arrangerer vi R&B WeekEnd for fjerde gang på Ullvaren Kulturkafe, Namsos!

Komplett program for fredag og lørdag finner du her

For refusjon av billetter: 
send en epost til post@zteinar.com

-så avtaler vi hvordan vi
skal gå fram.

Mike Ross Band

Laviken Rock- & RusleClub er veldig glad for å få besøk av en av de største bluesstjernene fra England. Over 150.000 blueselskere i 73 land streamer hans musikk.
I en travel turnetid (Moskva og hele Europa) har han funnet tid til å besøke oss på vår R&B Weekend 2020, som den eneste spillinga i Norge på denne turneen.

Mike har fått en utrolig status blandt de største i bluesmiljøet. Han har gitt ut fem album så langt. Hans musikk betegnes som en blanding av roots,americana og en liten dash country i bluesbollen.
Til Namsos har han med seg Beau Bernard på bass og Dil Davis på trommer. Se også hans hjemmeside mikerossmusic.co.uk - og du finner ham også på YouTube selvfølgelig..


Vidar "Viddi" Letho and His Half Man Band

Vi gleder oss over å få denne store artisten til vår festivalweekend! Vidar spiller begge kveldene. På hans webside vidarletho.com kan man lese bla.: "

Vidar har besøkt de fleste blues scener rundt om. Han har turnert i seks ulike land, deriblant USA , og er en av de største til å tolke Robert Johnson.

Hans musikalske talent sammen med hans friske gloser mellom låtene, har ført til at pubene han har spilt på har ønsket ham tilbake om og om igjen. En kveld med Vidar Letho er en uforglemmelig opplevelse.
Vidar Letho rager ikke mer enn 128 cm over bakken, men her stopper alt som er smått. Han er et multitalent som bruker sine evner på flere felt. I løpet av karrieren har han rukket å opptre med Turboneger over store deler av USA og spilt med bl.a. blueskongen Albert Collins."


Tom R. Band
Namsosvennene Tom R Band kommer tilbake R&B Weekend. Et stødig band med sine røtter fra Trofors i Nordland. Noen av deres idoler er Joe Bonamassa , Walter Trout , John Mayor og Kenny Wayne Shepard. Tom Roger Markås Gitar og Vokal - Jørn Ove Nygård Bass og Roger Svartvatn Trommer gleder seg til igjen å Bluse i Rockebyen.


JUKEBOX
Olav Duun Vg skole produserer fantastiske musikere hvert eneste år. I år har elevene på 3. året lagd elevbedrift Nemlig Bandet Jukebox som har sine forbilder i bl.a. Aretha Franklin, Marvin Gaye, Steve Wonder, James Brown, Michael Jakson og Alicia Keys.
Med i bandet er : Hilde Sofie Aune: Gitar og vokal, Maren Kløven Lein: Vokal, Rakel Gåsbakk: Vokal, Ellinor Fossland: Vokal, Aksel Rønning; Gitar, Didrik Lein: Trommer, Isak Haugum: Bass og Henrik Thorsen: Tangenter.
Hilde Sofie har også studert musikk i England og sist høst ble hun tildelt Drømmestipendet. Godt å se at det gror godt i Namsos musikkmiljø .Vi gleder oss til å få dem på scenen.


Rory & Gang

Rory & Gang kommer fra Norberg og Fagersta (sør i midt Sverige) Krister Høgberg er en dedikert musiker som elsker den Irske bluesrocken fra Rory Gallaghers storhetstid , men Krister skriver og spiller egne låter også på svensk..
Bandet har spilt på mange bluesfester i Tyskland, Sverige og på Rorynights i Oslo. Bandet består av Krister Høgberg gitar og vokal. Peter Lindquist på bass og Christer Norlander på trommer.


RØST m/ Fredrik Fjeseth
Her blir det blir det sjøsprøyt. Gutta har holdt på i ca 3 år og har bygget om et stort naust på Leka til et konserthus. Noen av deres forbilder er ZZ Topp, BB King, Johnny Cash, Big Bang, og Eric Clapton, blant mange andre, men best av alt; de skriver også sine egne låter på trøndersk. 
Bandet består av :
Even Fornes Vokal - Gitar
Sindre Helmersen - Gitar
Jørgen Sandnes - Bass
Håvard Solberg - Trommer
FREDRIK FJESETH er vel mest for sine biler og Rockabillystil m/ Brylcreme og fantastisk gitarpicking. Mange oppfatter vel Fredrik som en kloning av Chet Atkin og Brian Setzer så dette blir moro.


Jonas Ledang med band
Skagegutten Jonas har virkelig etablert seg som en stødig Singer/Songwriter, som jevnlig har foret oss med flere singler de siste årene. I januar slipper han sin første LP. "Information Therapy". Ren Rockepoesi med røtter fra den amerikanske vestkysten på 70 tallet, blandet med hans eget moderne lydbilde.

BILLETTPRISER:
Fredag: kr 350  -  Lørdag: kr 350,-

Weekendpass: 600,-

Forhåndssalg av billetter på Ullvaren Kafe!

Vidar "Viddi" Letho & His Half Man Band LIVE -. Indialantic, Florida USA, February 2014

WebDesign © 2019 Steinar Gismerøy Olafsen
All Rights Reserved.