DylanAften.

Dylan-aften på restaurant TINO's, våren 1999 ble en absolutt suksess.
Kritikken i Namdalsavisa var også overveldende. Vi legger anmeldelsen ut her da linken er fjernet fra namdalsavisa.no:


Laviken Rock- og RusleClubs Bob Dylan-aften på Tinos i Namsos lørdag ble en ubetinget suksess. De som ikke var Dylan-fans da de løste billett så muligens lyset i løpet av aftenen, for her var det ingen som forkleinet legendens musikk.


Dylan-suksess på Tinos Laviken Rock- og RusleClubs Bob Dylan-aften på Tinos i Namsos lørdag ble en ubetinget suksess. De som ikke var Dylan-fans da de løste billett så muligens lyset i løpet av aftenen, for her var det ingen som forkleinet legendens musikk. Dessverre måtte noen av artistene melde forfall til lørdagens Dylan-aften, men til gjengjeld var det lite forfall fra publikums side - utsolgt og stinn brakke.

Som på ekte Dylan-konsert startet man også på Tinos med en akustisk del, for så å avslutte med strøm. Og dette var noe som fungerte utmerket på lørdag. – Det ble en veldig trivelig kveld på Tinos lørdag, og de tilbakemeldinger vi har fått tyder på at det ikke bare er vi som er av den oppfatning. Folk kom å takket oss etterpå. Menn tok oss i hånden og kvinner ga oss en klem, sier Steinar Olafsen i Laviken Rock- og RusleClub. Olafsen forteller at ideen med å kopiere Dylans konsertform fungerte perfekt, og en av grunnene til det er at Tinos har et ypperlig lokale og scene for intimkonserter.

– Å trekke fram noen høydepunkt fra konserten er vanskelig, da vi her snakker om meget gode prestasjoner fra alle artistene, og bare det at lokale artister kommer sammen i en slik happening gjør det hele spesielt, sier Olafsen som tror at det ikke var Dylan som var selve årsaken til at kvelden ble så vellykket, men konseptet.

– Vi traff folk i tid og sted. Laviken Rock- og RusleClub har ikke tenkt å hvile på laubærene. Andre helga i oktober er det Neil Youngs tur til å bli tolket av lokale musikere.

Av Svein Tore Hovd


Musikere som deltok:

Gunn Heidi Larsen, Christian Klykken, Hallgeir Almvik, Jaan Aage Hals, Sjalg Raaen, Geir Johansen, Terje Thorsen, Askil Holm & gruppene Attack, Solide Saker og Bobby Sux. Sistnevnte "unplugged-band" ble dannet for denne kvelden alene, og ble satt sammen av forskjellige folk fra diverse andre grupper. Dette var såpass vellykket at vi kommer til å fortsette med et slikt band på fremtidige konserter, men da selvfølgelig under et annet navn; nærmere bestemt "Laviken Rock- og RusleBand - eller rett og slett "RusleBandet".